top of page
Acting Our Age

קו - פרודוקציה
גלית ליס (ישראל) &יעל פלכסר ( אנגליה)

עבודה בתהליך


הפרויקט החל לפני הקורונה, נכנס לסגר עם כל העולם, המתין לו בצד והנה זה קורה …

הפרויקט נולד מתוך היכרות רבת שנים ושיח מתמשך של היוצרות על ההתבגרות ועל השינויים שהגוף הרוקד עוברבהיבט האישי, החברתי והפוליטי. דרך משקפי ״הרקדנות״ ועולם המחול בו הן פועלות, פלכסר וליס מתבוננותעל הגוף המשתנה באופן תמידי.
בפרויקט משתפים פעולה רקדנים ופרפורמרים מאנגליה ומישראל בגילאים שונים (26-76)

עוד...

הצגת עבודה בתהליך - 2,3,4 לפברואר

סימניה Acting 2

במהלך חודש ימים, כל אחד מהמשתתפים ביקר בארכיון הריקוד הפרטי שלו, ויחד הם צללו לתוך מרחבמשותף ויצרו שיח על החוויות שעיצבו את זהותם האישית והמקצועית.
התבוננות מתוך פרספקטיבת הזמן הציפה שאלות כמו: איזה זיכרונות שמורים בגוף? מה היחס של הרקדניםאל הגוף המשתנה? כיצד ובאיזה אופן הריקוד עיצב את זהותם האישית ומה יחסם למחול, ולבמה בהווה.
הפרויקט התארח לשהות אמן במרכז כלים לכוריאוגרפיה בת-ים ויוצג בישראל כעבודה בתהליך בתחילת פברואר 2023 ויעלה בבכורה באנגליה במהלך חודש מאי 2023 ובהמשך יועלה בישראל. 

קרדיטים:
כוריאוגרפיה: גלית ליס (ישראל ) & יעל פלכסר (אנגליה)
רקדנים שותפים ליצירה: אורית גרוס, יעל פלכסר, לוק בירצ׳, פיונה מילוורדֿ, קורי מקנזי, שרה דגן, תרצהשפנאוף.
דרמטורגיה: נטלי צוקרמן
מוסיקה: קרני פוסטל
תאורה: רותם אלרואי
צילום: אלי פסי
עיצוב גרפי: נורית ברנדה
הפקה: לו רוג׳רס, אלינה פלדמן

תודה לכל התומכים:
מרכז כלים לכוראוגרפיה

מרכז קהילתי צהלה- תל אביב

משרד התרבות והספורט
עמותת הכוראוגרפים

University of Chichester
Arts Council England
South East Dance

 

אורך היצירה כ 60 דקות

צור קשר

bottom of page